Jump to content

Recommended Posts

Posted

that was such a great and detailed interview.  she really tried her best explaining and answering some of the questions... and i just love the message she sent out to all of us. thank you too britney!! for sharing us your life  :crying1:

• Like 1
Posted

Get Naked  :pomsmile:

moja zawsze kojarzyla Britney z Baby One More Time - jak wiekszosc ludzi, ale odkad poznalem Britney [2006] to spodobalo jej sie kilka utworow ^^ jej ulubione to Out From Under, Heaven On Earth, And Then We Kiss i Circus <3

obecnie rzadko slucham muzyki przez glosniki albo w samochodzie, przyzwyczailem sie do sluchawek i cale zycie siedze z nimi na glowie, wiec od ery FF nikt w mojej rodzinie nic nie slyszy, znaja tylko moja obsesje. chociaz moj mlodszy brat czasem pozycza sobie jakies plyty, zgrywa do biblioteki i slucha, ale pozniej mowi ze gowniana muzyka bo sie wstydzi przyznac, ze wpadla mu w ucho np. piosenka Britney  :frenchy:

Ahahah :P Ja nie mam rodzeństwa i ogółem mieszka tylko z mamą, ale w domu słucham zawsze przez głośniki :P Moja mama akurat była tą, która w 1999 zachęcała mnie do Britney xD Cały czas mam nagrane przez nią kasety z Live from Las Vegas i Live from Hawaii :P Aczkolwiek moja mam słucha Rammsteina, więc jest gust muzyczny jest zupełnie inny :D Zazdroszczę, że twoja mam lubi And Then We Kiss <3

Posted

Ahahah :P Ja nie mam rodzeństwa i ogółem mieszka tylko z mamą, ale w domu słucham zawsze przez głośniki :P Moja mama akurat była tą, która w 1999 zachęcała mnie do Britney xD Cały czas mam nagrane przez nią kasety z Live from Las Vegas i Live from Hawaii :P Aczkolwiek moja mam słucha Rammsteina, więc jest gust muzyczny jest zupełnie inny :D Zazdroszczę, że twoja mam lubi And Then We Kiss <3

woah to niesamowicie! tez chcialbym by mnie od dziecka zachecano do Britney, ale moi rodzice cale zycie byli zajeci i jedynie sluchalem muzyki z radia... w pozniejszym okresie, kiedy mialem powiedzmy te 12-14 lat zaczalem kupowac plyty, ktore byly na topie, jakies znane typu Black Eyed Peas etc : D znalem Toxic & Everytime Britney, ale nie miaÅ‚em pojÄ™cia kim jest, kompletnie nic nie wiedzialem. w 2004 jeszcze nie ogarniaÅ‚em takich rzeczy jak internet i dopiero w 2006 natrafiÅ‚em na coÅ› z Britney. niemalże w jeden dzieÅ„ staÅ‚a siÄ™ moim role model <3 od tego czasu jest na pierwszym miejscu. moja mama nawet gdyby chciala to nie ma do tej pory czasu na muzyke, duza firma i duzo pracy... praktycznie nie widzimy jej w domu. moj tata byl bardzo zafacynowany muzyka i cale zycie kupowal plyty i vinyle, ale byla to glownie muzyka klasyczna, jakis jazz itp... Britney uwazal za typowa popowa piosenkareczke, aczkolwiek polubil jej osobowosc po moich opowiadaniach  :)

Posted

i don't know why.... i know y'all gonna kill me... but i think Circus is my LESS favorite album by Britney....  :britney-ummmyeano::ugohome::reductive:

I will k!ll you in the night while you're sleeping, bitch.

:woahanaxe:  :woahanaxe:  :woahanaxe:  :woahanaxe:  :woahanaxe:  :woahanaxe:  :woahanaxe:

Posted

woah to niesamowicie! tez chcialbym by mnie od dziecka zachecano do Britney, ale moi rodzice cale zycie byli zajeci i jedynie sluchalem muzyki z radia... w pozniejszym okresie, kiedy mialem powiedzmy te 12-14 lat zaczalem kupowac plyty, ktore byly na topie, jakies znane typu Black Eyed Peas etc : D znalem Toxic & Everytime Britney, ale nie miaÅ‚em pojÄ™cia kim jest, kompletnie nic nie wiedzialem. w 2004 jeszcze nie ogarniaÅ‚em takich rzeczy jak internet i dopiero w 2006 natrafiÅ‚em na coÅ› z Britney. niemalże w jeden dzieÅ„ staÅ‚a siÄ™ moim role model <3 od tego czasu jest na pierwszym miejscu. moja mama nawet gdyby chciala to nie ma do tej pory czasu na muzyke, duza firma i duzo pracy... praktycznie nie widzimy jej w domu. moj tata byl bardzo zafacynowany muzyka i cale zycie kupowal plyty i vinyle, ale byla to glownie muzyka klasyczna, jakis jazz itp... Britney uwazal za typowa popowa piosenkareczke, aczkolwiek polubil jej osobowosc po moich opowiadaniach  :)

Moja mam pracuje w wytwórni płytowej. Też ma mnóstwo pracy, ale ogromnym plusem jest fakt, że może brać za darmo płyty. Niestety, od 2000 roku nie współpracują z Sonym, więc tylko pierwsze 2 krążki Britney miałem za free :/ Moja mama zawsze ogarniała gwiazdy popu, bardzo dobrze zna muzykę Madonny, Jackson'a, Britney :P Opowiadała mi też, że jak byłem mały uwielbiałem oglądać jej koncerty, i słuchać płyt (Baby One More Time mam jeszcze na kastce xD) ale mało z tego pamiętam. Nigdy nie było dla mnie innej piosenkarki niż Britney. Jakoś w 2008 roku przejrzałem szafkę z płytami mamy xD Tam było wszystko! Rolling Stones, Madonna, Jackson, Lady Gaga, cała masa polski wykonawców, tony składanek radia zet, eski, brawo itd. Fajnie jest jak rodzice są zainteresowani muzyką ;)

Posted

Moja mam pracuje w wytwórni płytowej. Też ma mnóstwo pracy, ale ogromnym plusem jest fakt, że może brać za darmo płyty. Niestety, od 2000 roku nie współpracują z Sonym, więc tylko pierwsze 2 krążki Britney miałem za free :/ Moja mama zawsze ogarniała gwiazdy popu, bardzo dobrze zna muzykę Madonny, Jackson'a, Britney :P Opowiadała mi też, że jak byłem mały uwielbiałem oglądać jej koncerty, i słuchać płyt (Baby One More Time mam jeszcze na kastce xD) ale mało z tego pamiętam. Nigdy nie było dla mnie innej piosenkarki niż Britney. Jakoś w 2008 roku przejrzałem szafkę z płytami mamy xD Tam było wszystko! Rolling Stones, Madonna, Jackson, Lady Gaga, cała masa polski wykonawców, tony składanek radia zet, eski, brawo itd. Fajnie jest jak rodzice są zainteresowani muzyką ;)

fajnie masz pod tym wzglÄ™dem, też chciaÅ‚bym by moja mama siÄ™ tym zajmowaÅ‚a, aczkolwiek ona siÄ™ speÅ‚nia w architekturze, projektowaniu i takich tam rzeczach, które sÄ… dla mnie... skomplikowane   :frenchy:  jeden blad w projekcie i juz konstrukcja jakiejs budowy moze sie zyebac, zupelnie tego nie ogarniam xD ale zauwazylem, ze kazdy u mnie idzie w ta strone, bo moj starszy brat pracuje jako architekt wnetrz w UK, mlodszy tez uwielbia cos takiego. ja jestem bardziej zakrecony na punkcie artystycznych rzeczy : ) Madonne czy Jacksona to raczej wiekszosc rodzicow zna, kiedys krolowali na szczytach przebojow, wiec to tak samo jak my wiemy o Gadze, Katy i calej reszcie xD ja mialem kuzynke, ktora wielbila Britney - u niej jako dzieciak sluchalem Baby One More Time i Oops wlasnie z kaset :) niestety od kilku nie mamy ze soba kontaktu, a ciekawi mnie czy dalej ja sledzi i lubi xD 

Posted

Well said. Circus is a lighter version of Blackout, but it'a also worse version. Before BJ, Circus was my leat fav album tbh. I love Mannequin (one of my fav songs of Britney), Blur, Unusual You, Circus, Lace & Leather, if You Seek Amy, but there is too much bad songs like Mmm Papi, My Baby, Phonography (I don't understand why you like this song so much), Rock Boy, Quicksand, Kill The Lights. Where is Dangereous!? Where is Everyday!?

Kill the lights and Phonography considered as bad songs? 

tumblr_mb0u3viiB11rdehy9o1_500_thumb.gif

Posted

fajnie masz pod tym wzglÄ™dem, też chciaÅ‚bym by moja mama siÄ™ tym zajmowaÅ‚a, aczkolwiek ona siÄ™ speÅ‚nia w architekturze, projektowaniu i takich tam rzeczach, które sÄ… dla mnie... skomplikowane   :frenchy:  jeden blad w projekcie i juz konstrukcja jakiejs budowy moze sie zyebac, zupelnie tego nie ogarniam xD ale zauwazylem, ze kazdy u mnie idzie w ta strone, bo moj starszy brat pracuje jako architekt wnetrz w UK, mlodszy tez uwielbia cos takiego. ja jestem bardziej zakrecony na punkcie artystycznych rzeczy : ) Madonne czy Jacksona to raczej wiekszosc rodzicow zna, kiedys krolowali na szczytach przebojow, wiec to tak samo jak my wiemy o Gadze, Katy i calej reszcie xD ja mialem kuzynke, ktora wielbila Britney - u niej jako dzieciak sluchalem Baby One More Time i Oops wlasnie z kaset :) niestety od kilku nie mamy ze soba kontaktu, a ciekawi mnie czy dalej ja sledzi i lubi xD 

xD No architekt to odpowiedzialny zawód, ale za to dobrze płatny (ale trzeba umieć rysować xD i mieć wyobraźnie przestrzenną :P)

Posted

Yeah, Circus is lighter, and more pop, while Blackout is britneyurban.gif

Circus slays, and for some reason it reminds me of the OIDIA album (which is the best for me)

I agree with this :shankyou:

But Circus is much better :queenflopga:

Posted

I loved the fact that she had so many songs from blackout in the Circus tour.

It was like a circus themed tour of the blackout album  :crying1: 

The gimme more and Break The ice interludes were flawless. I just wish she had perfomed them. She should had closed with a medley of them insted of womanizer  :displeased:  (which btw has the shittiest perfomance of the tour) 

Thanks Britney, you did it great  :crying1:

Posted

Well said. Circus is a lighter version of Blackout, but it'a also worse version. Before BJ, Circus was my leat fav album tbh. I love Mannequin (one of my fav songs of Britney), Blur, Unusual You, Circus, Lace & Leather, if You Seek Amy, but there is too much bad songs like Mmm Papi, My Baby, Phonography (I don't understand why you like this song so much), Rock Boy, Quicksand, Kill The Lights. Where is Dangereous!? Where is Everyday!?

Eh, I would say Femme Fatale's a lighter version of Blackout. Circus is mostly bubblegum pop songs and ballads, while Blackout and Femme Fatale are more dance-y. The difference is Blackout is more dark and has more of an urban influence, while Femme Fatale is electro/dance pop with dubstep influences.

I think Circus's biggest problem is it's not cohesive enough. Now I understand that In The Zone isn't cohesive in the least bit either, but each song is individually strong enough that we can look past that. A lot of the songs on Circus are very weak. Besides the singles there's only about two or three other songs that are beyond average (The bonus tracks are amazing though and really make the album better as a whole). I think the reason Circus has such bad tracks is because Britney was in a rush to record and release the album while her name was still in the spotlight. Think about it: she goes to the hospital in January. She's released and then does HIMYM in March. That only leaves a couple of months for Britney to record enough material to create an album and promote it. Had they given her more time I'm sure the material on Circus would've been better.

omg sorry for rambling  :P I didn't realize how much I'd typed.